dilluns, 21 de gener del 2019

A dream come true

A DREAM COME TRUE
Resultat d'imatges de a dream come true libroAutor: Elspeth Rawstron
Editorial: Burlington Books
Any fet: 2003
Pàgines: 41















Aquest llibre es en angles.

La Tanya una adolescent a la que li encanta cantar, un dia es presenta en un concurs, el premi es cantar amb un grup on tots per cantar en una banda. Quan arriba al lloc on es realitzarà el concurs es troba amb un noi que també es presenta es diu Dan i ell toca la guitarra. Quan ja es hora d'entrar al lloc, en Dan i la Tanya senten veus dins d'una sala, sense pensar·so dues vegades es paren a escoltar. A traves d'una finestreta veuen a un home amb la Lara Lane una cantant famosa. La conversa cada cop pujava més de to, cosa que va facilitar que sentissin més be. El noi intentava convencer a la Lara Lane de que la guanyadora fos la Bianca una participant del concurs. La Tanya i en Dan van tornar a la sala on es feia el concurs, estaven molt confosos. La primera en cantar va ser la Bianca la noia del la que estaven parlant. Va cantar be però no era res diferent. Després de que la Tanya i en Dan cantessin van decidir anar a donar una volta, sense saber on es dirigien van caminar passadís avall, van veure una porta on deia magatzem, i van entrar. La Tanya va veure alguna cosa que brillava, s'hi va acostar i va veure unes arracades molt boniques, se les va posar i li va ensenyar a en Dan, ell li va dir que no li agradava que la Tanya es quedes una cosa que no era seva. Però ella no li va fer cas i se les va quedar.
Més tard dos homes amb mal aspecte entren a la fabrica, ells molt sorpresos pensant-se que la fabrica estava abandonada entren al magatzem, amb la intenció d'agafar les arracades. Però no les troben i tornen a la sala on cantaven els participants. De sobte en Damien un dels dos sospechosos veu a la Tanya amb les arracades, ell avisa al seu company. 
Una setmana després el grup es dirigeix a Edimburg on faran el seu primer concert. Quan arriben a l'hotel fan un assaig general, ja que el dia següent feien el concert al castell de la ciutat. 
Tot estava preparat per començar el concert i tots els components del grup van sortir a l'escenari per començar.
Tot anaba molt bé la Tanya estava  darrere de tots escoltant-los. Fins que de cap i volta una má li va tapar la boca, i un ganivet li va passar per devant del seu coll. Era en Damien la preguntar on eren les arracades i ella va dir que estaven a l'hotel, l'home li va dir que el portes allà. Quan ja estaven a l'habitació de l'hotel en Damien va agafar les arracades i va portar a la Tanya a baix amb ell. Però la seva sorpresa va ser quan es van obrir les portes de l'ascensor i estaven rodejats de policies armats amb pistoles, finalment un d'ells va disparar al genoll del delinqüent, i el van agafar.
Gràcies a en Dan que es va adonar de que la Tanya no estava entre el públic, i va trucar a la policia. 
Finalment els dos delinqüents van anar a la presó, es veu que eren uns atracadors molt perillosos que estaven buscant.
FI.