dijous, 7 de març del 2019

El dado de fuego

Resultat d'imatges de el dado de fuegoEL DADO DE FUEGO 
Autor: Milagros Oya
Pàgines: 135
Editorial: Edebé
















Un grup de nois i noies, es reuneixen cada any per Sant Joan. Queden tots en un lloc i cada un explica una historia de por. Un dau tria qui comença, tots han de portar un objecte que estigui relacionat amb la historia que han de explicar.
L'Iria, una component del grup es dirigia cap a la casa on se suposava que s'havien de reunir tots. Feia una nit de tempesta d'aquelles que fa que vulguis quedar-te a casa tancat. El taxi que la portava es va aturar en un carrer desert, que estava il·luminat per una trista farola solitaria. El taxista li va dir que si volia la tornava a casa seva. Però aquell dia era especial i no se'l podia perdre. L'Iria va correr fins al final del carrer, va veure una gran casa abandonada i va saber que era allà on se suposava que els seus amics l'esperaven per començar el joc.
Quan va entrar a la casa no va veure ningú tot estava molt fosc i humit. Es va esperar 15 minuts a que els altres arribessin, mentrestant l'Iria va anar a donar un cop d'ull a la casa. Sobre una taula va veure un paper on hi havia una nota escrita que deia que havien canviat de direcció i que la estaven esperant. L'Iria no s'havia que fer a aquelles hores ningú la podia venir a buscar. El soroll del terra grinyolant la va treure dels seus pensaments. Es va quedar paralitzada, tenia molta por i no va tenir temps a reaccionar quan una ombra entrava per la porta principal. No era un monstre ni un fantasma, era la seva cosina l'Anna que corria per abraçar·la. L'Iria molt sorpresa va abraçar més fort a l'Anna, quan es van separar l'Iria li va comentar la nota qua havia trobat on deia que la reunio "del dado de fuego" es celebrava en un altre lloc. Les dos cosines van trucar a un taxi que les va portar a la nova direcció.
Quan van picar el timbre la porta no va tardar gaire en obrir-se, i de dins de la casa va sortir la Haike una component del grup. Les va rebre amb moltes abraçades i petons, ja feia molt temps que no es veien. Quan van entrar a la sala on es faria la reunio hi havien tres persones que ja completaven tot el grup, després de la benvinguda va començar tot.                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada